Ayuh, kawan ! Doa supaya kita dapat result yg CEMERLANG ! :)

Sunday, February 27, 2011

Kembali !

Assalamualaikum . First and foremost , so sorry sbb terlalu lama menyepi :D act. lepas je kitorang habis SPM , maseng-maseng pun ade kerja. Ada yg kerja part time , ada yg pergi PLKN , and mcm-mcm laah . Ngee , now , blog writer tergerak hati na post lagi . Bukan apa , macam dah sunyi sangaad dah blog ni . Dulu masa mula-mula jea HUHA SANA SINI . Hee , so , harap sangaad kerjasama korang budak-budak 5 PPN 2 2010 untok 'menghidupkann' kembali suasana blog ini . Wee :D Kerjasama korang amat dihargai . Nanti , if semua ada kelapangan boleh laah buad reunion ke kann . cewaaah .

Ha , sebelum terlupa , sebenarnye , kitorang ni tengah berdebar-debar . HAHA . result dah semakin hampir diumumkan . cehh . Dah usaha dulu ,sekarang tawakal jea okeeyy ! Doa banyak-banyak . Insyaallah mungkin ada pelajar 5 PPN 2 yg cemerlang. Siapa tahu ? :D Ni sbg kate-kate semangaat untok korang supaya ta takot tunggu result. *walaupun hakikatnye tetap takot . HAHA . Ouhh yup . Korang semua jgn lupaa isi upu okeyy ! tarikh tutop bulan 4 . Sekarang pun dah nak masok bulan 3 . jgn tunggu lagi . isi cepaat ! Hee . okeyy laah . Tuu jea kot untok kali ni . See u later . Kalaw ade pape nanti , blog writer akan terus post lagi dekat blog ni . Anyway , let's meriahkan blog ni :) terima kaseh !



mood : MISS ALL 5 PPN 2 MEMBERS ! :)

siapa rasa dia pelajar yg baek sila comment :)

2 comments:

anis shahireen said...

aku slah sorg plajar yg baekk.. soo aku post cmment.. he3.. blog dhh canteqq laa mimi.. bngge aku.. :)
aku doakan kte sume dpt result yg gempak.. GO 5PPN2!! sayunk korg sgt2.. <3

Anonymous said...

hurm... rndu nyer kt klaz nie kan.. ntah ble la lg dpt kumpol sme2 mcm mse skola dlu kan.. spe yg pndai nk arrange kan reunion? papepun korang sume t8 care..